Στις 10:00 συγκαλείται η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ: Ποιοι θα μείνουν πιστοί στον Π.Καμμένο;

Στις 10:00 συγκαλείται η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ: Ποιοι θα μείνουν πιστοί στον Π.Καμμένο;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

Νωρίτερα, στις 09:30 ο Πάνος Καμμένος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στη βουλή για την κυβερνητική τροπολογία που κατατέθηκε στο κοινοβούλιο και καλεί την Βουλή να παρέχει εξουσιοδότηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας προκειμένου να καταρτίσει σύμβαση αντισταθμιστικών ωφελημάτων με την αμερικανική εταιρεία Lockheed Martin ύψους τουλάχιστον 230 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης των F16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, σήμερα και το δικό του στίγμα για το πώς θα πορευτεί αναμένεται να δείξει και ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη που θα δώει στις 7 το απόγευμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.