ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κ.Κατσίκης: «Τέλος οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση σήμερα, είτε τις επόμενες ημέρες»

Κ.Κατσίκης: «Τέλος οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση σήμερα, είτε τις επόμενες ημέρες»

Νέα βόμβα εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που παραμένει πιστός στον Πάνο Καμμένο για τη στάση του κόμματος στη συγκυβέρνηση.

Ο κ. Κατσίκης σε δηλώσεις του μίλησε για άλλη μία φορά για διαζύγιο του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρηση από την κυβέρνηση.

«Τέλος από σήμερα ή τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, οπότε και αναμένεται να υπάρξουν αποφάσεις τόσο για το αν θα παραμείνουν στη συγκυβέρνηση οι ΑΝΕΛ, αλλά και για το θέμα των ανταρτών βουλευτών ή αλλιώς αποστατών όπως τους χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια εκκρεμεί και το τετ α τετ στο Μέγαρο Μαξίμου του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα όπου θα ξεκαθαρίσει το μέλλον της συγκυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.