ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεκίνησε η η ΚΟ των ΑΝΕΛ – Απουσιάζει η Ε.Κουντουρά- «Πάρτε φωτογραφίες για να μην παίζετε σενάρια» είπε ο Καμμένος

Ξεκίνησε η η ΚΟ των ΑΝΕΛ – Απουσιάζει η Ε.Κουντουρά- «Πάρτε φωτογραφίες για να μην παίζετε σενάρια» είπε ο Καμμένος

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:30 η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, πριν την έναρξη της οποίας ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την αναβολή της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Το παρών έχουν δώσει οι πέντε από τους έξι βουλευτές των ΑΝΕΛ (Κώστας Κατσίκης, Βασίλης Κόκκαλης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Κώστας Ζουράρης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος) με μοναδική απούσα την Έλενα Κουντουρά.

Πριν να κλείσουν οι πόρτες ο Πάνος Καμμένος βρήκε την ευκαιρία να κάνει χιούμορ με την παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος είχε απουσιάσει από την προηγούμενη συνεδρίαση – που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε – την Τετάρτη.

«Όπως βλέπετε είμαστε όλοι εδώ. Πάρτε φωτογραφίες για να μην παίζετε σενάρια» είπε ο Πάνος Καμμένος. Απευθυνόμενος, δε, στον κ. Κόκκαλη είπε «έλεγαν ότι ήσουν για καφέ και δεν ήρθες στην ΚΟ» με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να απαντά κάνοντας ένα ιδιότυπο χιούμορ «βλέπετε οι καρέκλες δίπλα μου είναι κενές για να υπάρχει απόσταση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν την ανακοίνωση Καμμένου περί αναβολή της συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα προηγήθηκε τηλεφώνημα του πρωθυπουργού προς τον υπ. Άμυνας προκειμένου το ραντεβού να μην πραγματοποιηθεί με το επιχείρημα ότι υπάρχει εμπλοκή στα Σκόπια.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.