ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

K.Κατσίκης: «”Εφιάλτες” πρόδωσαν τις αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων – Λογική απροκάλυπτου ανθελληνισμού»

K.Κατσίκης: «”Εφιάλτες” πρόδωσαν τις αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων – Λογική απροκάλυπτου ανθελληνισμού»

«Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής μας με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η συμφωνία των Πρεσπών για τους ΑΝΕΛ είναι μια κόκκινη γραμμή απροσπέλαστη. Γι’ αυτό εμείς, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, από τη στιγμή που ευθέως η συμφωνία συνδέθηκε με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε και καταψηφίζουμε αμφότερες και τις δύο».

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Οι ΑΝΕΛ συνδιαμόρφωσαν τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις. Αποχωρώντας από το κυβερνητικό σχήμα οδηγήσαμε τον πρωθυπουργό να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης» ανέφερε ο κ. Κατσίκης και πρόσθεσε:

«Στα τέσσερα χρόνια της συγκυβέρνησής μας συνδράμαμε με όλες μας τις δυνάμεις, στηρίξαμε και συνδιαμορφώσαμε τις πολιτικές αποφάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και δίνουν ανάσα στις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις γιατί οφείλαμε να το κάνουμε και να μείνουμε».

Σχολιάζοντας τις διαφοροποιήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ, ο κ. Κατσίκης έκανε λόγο για εφιάλτες που αγκαλιάστηκαν από το κόμμα αλλά πέρασαν τις γραμμές του, πρόδωσαν, όπως είπε, τις αρχές του και την εμπιστοσύνη όλων, αλλά «κυρίως πρόδωσαν τη συνείδησή τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μην αυταπατάσθε. Όποιος το έκανε μία φορά θα το ξανακάνει γιατί είναι στοιχείο του χαρακτήρα του που εξασκείται σε πρωτάθλημα καριέρας και δεν εμποδίζεται σε μια νύχτα να αλλάζει στρατόπεδα σε λογική απροκάλυπτου ανθελληνισμού» σημείωσε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.