«Βόμβα» από Κ.Κατσίκη: «Η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ σύντομα θα έχει 10 βουλευτές» – Έρχονται «ενισχύσεις»;

«Βόμβα» από Κ.Κατσίκη: «Η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ σύντομα θα έχει 10 βουλευτές»  – Έρχονται «ενισχύσεις»;

Στην αποκάλυψη ότι «πολύ σύντομα η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ θα φτάσει τον αριθμό 10» προχώρησε ο Κώστας Κατσίκης χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο Πάνος Καμμένος θα πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα.

Διευκρίνισε, επίσης, στην ερώτηση αν οι ΑΝΕΛ θα στήρίξουν το επόμενο διάστημα νομοσχέδια της κυβέρνησης ότι «εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Εάν κρίνουμε ότι κάτι ωφελεί το δημόσιο συμφέρον θα το στηρίζουμε. Εάν είναι κάτι θετικό θα στο στηρίζουμε πάντα όχι μόνο με αυτή την κυβέρνηση αλλά και με τις επόμενες» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6.

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «αποστάτες» για τους βουλευτές-υπουργούς των ΑΝΕΛ που στήριξαν την κυβέρνηση ο Κώστας Κατσίκης είπε ότι «δεν παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό αποστάτες. Όταν μπήκαν στην οικογένεια των ΑΝΕΛ μπήκαν στη βάση των αρχών και έδωσαν όρκο να τις τηρούν εντούτοις εν τοις πράγμασι το αντίθετο έκαναν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας δούμε τα επόμενα βήματά τους, θα ενσωματωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα συνυπάρχουν απλά, θα βρουν κάποιο φορέα για να εκφραστούν;» κ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.