ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Καμμένος σε Ν.Κοτζιά: «Διέπραξες εθνική προδοσία»

Π.Καμμένος σε Ν.Κοτζιά: «Διέπραξες εθνική προδοσία»

Ο πρώην ΥΠΕΞ ανακοίνωσε πως προσέφυγε στην Δικαιοσύνη εναντίον του Π.Καμμένου και ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αφήνει σοβαρές αιχμές για προδοσία του Ν.Κοτζιά!

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το pronews.gr, την άμεση προσφυγή του στη δικαιοσύνη ανακοινώνει η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, της οποίας ηγείται ο Νίκος Κοτζιάς, «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά του».

Ο Πάνος Καμμένος δεν έμεινε με… σταυρωμένα χέρια. Λίγο μετά την ανακοίνωση, επανήλθε με ένα tweet που και πάλι έχει σοβαρές αιχμές.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ :ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό“.

Δείτε την ανάρτηση

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1086582713887453186


Το τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα που έχει -εδώ και καιρό- ο Νίκος Κοτζιάς με τον Πάνο Καμμένο, ήρθε πριν από μόλις λίγη ώρα.

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το ΠΡΑΤΤΩ, του Νίκου Κοτζιά, καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις που «αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή».

Ειδική αναφορά γίνεται στον Πάνο Καμμένο και τονίζεται πως με η προσφυγή «παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του».

Όπως σημειώνει το ΠΡΑΤΤΩ, είναι «Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν» αναφέρει το ΠΡΑΤΤΩ και καταλήγει:

«Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Η ανακοίνωση της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ:

«Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη, ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του.

Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας.

Και η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του.

Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο “Εθνικός ψεύτης” και ένας κοινός συκοφάντης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.