ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση Π.Καμμένου σε Α.Τσίπρα: «Σταμάτα να χρησιμοποιείς στελέχη των ΑΝΕΛ στην κυβέρνησή σου»

Επίθεση Π.Καμμένου σε Α.Τσίπρα: «Σταμάτα να χρησιμοποιείς στελέχη των ΑΝΕΛ στην κυβέρνησή σου»

Ο Πάνος Καμμένος επιτίθεται εκ νέου στον Α.Τσίπρα, τον μέχρι πρότινος κυβερνητικό του εταίρο και επέλεξε να τοποθετηθεί με ένα σκίτσο το οποίο και ανάρτησε στο twitter όπου απεικονίζεται ο Πρωθυπουργός να κρατά μια ταμπέλα που γράφει ενοικιάζονται δωμάτια δείχνοντας το Μαξίμου και την κυρία Κουντουρά ως ενδιαφερόμενη.

Προφανώς ήθελε με το σκίτσο αυτό να δείξει ότι το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ βρήκε προσωρινή πολιτική «στέγη».

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1087638203228663808

Ο κ. Καμμένος, που κάνει σαφή πλέον την πρόθεσή του για ευθεία σύγκρουση με το Μαξίμου, κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για ανέντιμη στάση, επαναλαμβάνοντας πως «δεν σεβάστηκε τα τέσσερα χρόνια έντιμης συνεργασίας» και ζητώντας του να αποσύρει τα στελέχη των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος θεωρεί «αιτία πολέμου» τη διατήρηση των πρώην στελεχών του στην κυβέρνηση. «Είναι casus belli εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, όπως τον κ. Κουίκ και την κ. Χρυσοβελώνη, που κατέχουν υπουργικές θέσεις, έστω και αν δεν έχουν ανταλλάξει τις θέσεις τους», τόνισε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας με νόημα: «Η παραμονή στελεχών των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε κυβερνητική θέση είναι πράξη εχθρική προς εμάς».

Η απαίτηση του κ. Καμμένου απορρίπτεται από το Μέγαρο Μαξίμου, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο να διαμηνύει ότι καθώς ο κ. Καμμένος δεν μετέχει πλέον στην κυβέρνηση, δεν δικαιούται να παρεμβαίνει σε ζητήματα σύνθεσής της.

«Νομίζω ότι είναι μάλλον οξύμωρο το γεγονός ότι θα μπορούσε κάποιος εκτός κυβέρνησης να θέλει να καθορίσει τη σύνθεση της κυβέρνησης», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές οι πολιτικές «φιλίες» λαμβάνουν τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.