ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πολιτικό «μνημόσυνο» στον… εαυτό του έκανε στην Βουλή ο Π.Καμμένος!

Πολιτικό «μνημόσυνο» στον… εαυτό του έκανε στην Βουλή ο Π.Καμμένος!

“Ίσως είναι η τελευταία φορά που μιλάω ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ” ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, ξεκινώντας την ομιλία του από το βήμα της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για σχέδιο του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ για διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετά την αποχώρηση στελεχών του κινήματος.

«Δεν το περίμενα αυτό από εσάς», ανέφερε, απευθυνόμενος προς τον μέχρι πρότινος κυβερνητικού του εταίρου, ο Πάνος Καμμένος.

“Έξι Εφιάλτες χρειάζεται ο κ. Τσίπρας και τους έχει βρει.

Έξι, ίσως να έχει βρει και παραπάνω.

Θα μιλάνε οι Έλληνες για την μαύρη νύχτα, για προδοσία ιστορίας αιώνων.

Πολιτισμός δεν είναι να κόβεις ένα κομμάτι της χώρας σου και να τα πουλάς.

Τα Ελγίνεια σου θυμίζουν κάτι φίλε Αλέξη;

Αυτά μας τα άρπαξαν οι ξένοι”.

Ολομέτωπη επίθεση στον Βούτση

“Όσοι θα ψηφίσετε αυτή τη Σύμβαση, μετατρέπεται τους Μακεδόνες σε μειονότητα των Σλάβων, διαχωρίζετε τους Έλληνες σε βόρειους και νότιους.

Ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ σας εκθέτουν κάθε μέρα, παραβιάζοντας καθημερινά την Συμφωνία. Κι εσείς συνεχίζετε ακάθεκτοι τον κατήφορό σας, παραχωρώντας την Μακεδονία στους Σλάβους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έφτασε ο πρόεδρος της Βουλής, από τους κύριους εμπνευστές της Συμφωνίας και της διάλυσης των μικρών κομμάτων, να παραλληρεί προσβάλλοντας τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό. Κύριε Βούτση πολιτισμό δεν παράγει το χωράφι, τα εδάφη που λέτε. Πολιτισμό παράγουν οι άνθρωποι. Μήπως δεν ζείτε στην Ελλάδα;”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.