Δεν παραιτείται από τους ΑΝΕΛ ο Θ.Παπαχριστόπουλος μέχρι την ψήφιση και του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!

Δεν παραιτείται από τους ΑΝΕΛ ο Θ.Παπαχριστόπουλος μέχρι την ψήφιση και του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!

Συνεχίζει να υφίσταται η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ αφού ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος ενώ τις προηγούμενες μέρες δήλωνε πως θα παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών το ξανά σκέφτεται και μεταθέτει την παραίτηση του μετά την ψήφιση και του πρωτοκόλλου ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Παραταύτα, τα προβλήματα για τον κύριο Καμμένο παραμένουν αφού τρεις βουλευτές που είχαν εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ και τώρα είναι ανεξάρτητοι δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να ξαναγυρίσουν στο κόμμα. Αυτοί είναι ο Δημήτρης Καμμένος, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Γιώργος Λαζαρίδης οι οποίοι σε συζητήσεις που είχαν με τους δημοσιογράφους απέρριψαν την πιθανότητα να επιστρέψουν στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Κατά συνέπεια μετά την παραίτηση του κ. Παπαχριστόπουλου που τη θέση του θα πάρει ο Τέρενς Κουίκ θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο κ. Καμμένος θα πάψει να είναι αρχηγός των ΑΝΕΛ εντός του κοινοβουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τον Κανονισμό δεν αρκεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα η οποία έχει προκύψει από εκλογές να έχει πέντε βουλευτές αλλά πρέπει και οι πέντε να έχουν εκλεγεί με το κόμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.