Π.Καμμένος: «O Tσίπρας μου είχε προτείνει να είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογές θα γίνουν στις 25 Μαρτίου»

Π.Καμμένος: «O Tσίπρας μου είχε προτείνει να είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ  – Εκλογές θα γίνουν στις 25 Μαρτίου»

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο πρώην κυβερνητικός εταίρος, πρώην ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος είπε πως αυτή ισοδυναμεί με την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και ότι ο Α.Τσίπρας του είχε προτείνει να μπει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε βολές κατά του Α.Τσίπρα.

Για πρόσωπα τα οποία έδειχναν προς τα έξω ότι πολεμούν τη διαπλοκή, αλλά στην ουσία τη στήριξαν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εμπλεκόμενοι στη διαπλοκή προωθούσαν τη συμφωνία με τα Σκόπια.

«Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά ο Κοτζιάς, αλλά παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία που καταλήγει σε off shore του Σόρος», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι «όλη η ιστορία των Σκοπίων είναι μια μπίζνα.»

Όπως είπε «άτομα που έχουν σχέση με τη διαπλοκή φαίνεται να έχουν σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν χτυπάς ένα εφοπλιστή και τελικά ο νικητής είναι ο εφοπλιστής, νομίζω ότι φαίνεται ότι μας πιάσανε κορόιδα».

Δυστυχώς, τόνισε, αυτή τη συμφωνία τη στήριξαν και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό του κόμματός του επέμεινε στον όρο αποστασία, λέγοντας ότι η κατάσταση είναι σε εξέλιξη και πως θα φανεί τις επόμενες ημέρες τι έχει γίνει.

Κατηγόρησε ωστόσο ανοιχτά τόσο τον Πρόεδρο της Βουλής όσο και τον Πρωθυπουργό για “στήσιμο” της υπόθεσης με “αρπαγή” των βουλευτών.

«Ο Τσίπρας έστησε τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ψυχρανθήκαμε όταν κατάλαβα ότι θέλει τους βουλευτές μου».

«Ο Τσίπρας μου είχε προτείνει να κάνουμε κόμμα μαζί του και να είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Φέραμε εθνική συμφιλίωση της Αριστεράς και της Δεξιάς αλλά καταργήθηκε με τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο Πάνος Καμμένος.

«Αν ο Τσίπρας υπουργοποιήσει τον Κουίκ είναι στο σχέδιο Βούτση. Αν ο Κουίκ που τον έκανα υπουργό πάρει την έδρα, μετά ας δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ», ανέφερε στη συνέχεια. Σχολιάζοντας τη στάση στελεχών των ΑΝΕΛ που έφυγαν από το κόμμα όπως την κυρία Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης, υποστήριξε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη αποστασία, καθώς αντάλλαξαν τις θέσεις τους με κυβερνητικές καρέκλες.

Όπως είπε, «εγώ δεν θα πάρω τηλέφωνο κανέναν από τους βουλευτές που μου έφυγαν. Ο Λαζαρίδης θα μπορούσε να γυρίσει πίσω μόνος του, μιλάω και με τον Γιώργο Βουλγαράκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δήλωσε ότι αν προχωρήσει η αποστασία και φανεί ότι ο Πρωθυπουργός έχει συμμετοχή σε αυτήν, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα οδηγηθούμε σε εκλογές πριν από την 25η Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.