ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θ.Παπαχριστόπουλος: «Αύριο παραδίνω την έδρα μου» – Διαλύεται η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ;

Θ.Παπαχριστόπουλος: «Αύριο παραδίνω την έδρα μου» – Διαλύεται η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ;

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι θα παραδώσει αύριο, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, την έδρα του.

Με την κίνηση αυτή όμως την έδρα του θα την πάρει ο επόμενος επιλαχών που είναι ο Τέρενς Κουίκ.

Ο Τέρενς Κουίκ είναι εκτός κόμματος, γεγονός που σημαίνει ότι πλέον ο Πάνος Καμμένος δεν θα διαθέτει Κοινοβουλευτική Ομάδα και δεν θα λογίζεται ως πολιτικός αρχηγός για τις διαδικασίες της Βουλής, αλλά θα είναι ανεξάρτητος βουλευτής, όπως οι πιστοί σε αυτόν Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και Κώστας Κατσίκης.​

Πριν από μα εβδομάδα ο Θ.Παπαχριστόπυλος είχε δηλώσει πως θα καθυστερήσει να παραδώσει την έδρα για να μην διαλυθεί η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

«Άκουσα την κραυγή αγωνίας του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, ότι έχει μεθοδεύσει ο κ. Βούτσης το διαμελισμό του κόμματος των ΑΝΕΛ. Δεν σας κρύβω ότι ούτε εγώ ήξερα τον κανονισμό.

Κι όταν είδα ότι ο Αριστείδης Φωκάς προσχώρησε στους ΑΝΕΛ χάρηκα, γιατί δεν ήθελα να είμαι εγώ η αιτία, ένα κόμμα με το οποίο πολιτεύτηκα, πήρα την έδρα μου κτλ, (να διαλυθεί). Κι ενώ είχα έτοιμη την παραίτησή μου, όταν άκουσα τον Πάνο Καμμένο, σκέφτηκα ότι δεν θέλω να είμαι εγώ, που θα διαλύσω την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων​.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έδωσα μία υπόσχεση στον εαυτό μου, σε κανένα άλλον, να παρατείνω μέχρι να βρει κάποια λύση, υπάρχουν 2-3 βουλευτές, γιατί αν δεν είσαι βουλευτής, που να προέρχεσαι από το συγκεκριμένο κόμμα δεν “πιάνεται” η πεντάδα. Για 4-5 μέρες, δεν χάθηκε ο κόσμος. Θα περιμένω το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, είτε βρει ο κ. Καμμένος λύση, είτε όχι με την κοινοβουλευτική ομάδα, εγώ θα παραδώσω την έδρα μου»,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.