ΑΝΕΛ: Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ για τον Παπαχριστόπουλο

ΑΝΕΛ: Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ για τον Παπαχριστόπουλο

Συνεδριάζει την Πέμπτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνίδης με θέμα το μέλλον του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος ακόμη δεν έχει υποβάλλει την παραίτησή του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο Κώστας Ζουράρις ξεκαθάρισε πως δεν προσχωρεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι ήδη μέλος της Ομάδας των ΑΝΕΛ. Οπως τόνισε επί τέσσερα χρόνια, ως βουλευτής και νομοθέτης, έχει προωθήσει μια σειρά μέτρων και πολιτικών, τις οποίες δεν μπορεί να παραγνωρίσει.

Απαντώντας σε ερώτηση για την στήριξη που θα παρέχει στις κοινοβουλευτικές επιταγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζουράρις είπε ότι στην βάση της πολιτικής συμφωνίας της «πυρίκαυστης Ελλάδας» με τους ΑΝΕΛ «μπορώ να κάνω όποτε θέλω ό,τι θέλω», υπογραμμίζοντας ότι και στο παρελθόν δεν έχει ευθυγραμμιστεί με αποφάσεις του κόμματος.

Ο κ. Ζουράρις τόνισε ότι, όπως σημειώνει και στην επιστολή του, θα στηρίζει όποιες πρωτοβουλίες της συμπολίτευσης θεωρεί εκείνος και όχι όλες, αναφέροντας πχ. ότι δεν μπορεί να στηρίξει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.