ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Καμμένος «πετάει το γάντι» στη ΝΔ: «Αντισυνταγματικό να περάσει η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με 151 ψήφους»

Ο Καμμένος «πετάει το γάντι» στη ΝΔ: «Αντισυνταγματικό να περάσει η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με 151 ψήφους»

Νέα πρό(σ)κληση προς τη ΝΔ απευθύνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ενόψει της συζήτησης στη Βουλή για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ.

Σε tweet του ο κ. Καμμένος αναφέρει:

«Η κύρωση της συμφωνίας ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ λόγω του άρθρου 5 εκχωρεί Κυριαρχία και δεν το θεωρεί πλέον τρίτη χώρα. Είναι απόλυτα σαφές ότι εμπίπτει στο 28 άρθρο 2 του Συντάγματος και απαιτεί πλειοψηφία 180 βουλευτών. Η ΝΔ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;».


Ήδη χθες 5/2/2019 ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης ανέφερε πως η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί.

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ:

«Κύριε Μητσοτάκη, απλά θα καταψηφίσετε το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ;

Το κρίσιμο ερώτημα είναι: θα συμφωνήσετε πάλι με τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφιστεί με την οριακή πλειοψηφία των 151 βουλευτών; Ή θα στηρίξετε την πρόταση του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ για ενισχυμένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών, όπως επιβάλει το Σύνταγμα;

Είναι η ώρα των πράξεων και όχι των ύβρεων. Είναι η ώρα της αλήθειας και όχι της υποκρισίας. Είναι η ώρα να ακυρώσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών. Τι θα κάνετε κύριε Μητσοτάκη;».

Αύριο στην Επιτροπή, Παρασκευή στην Ολομέλεια το πρωτόκολλο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως αύριο Πέμπτη θα εισαχθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Παρασκευή θα συζητηθεί και ψηφιστεί από την Ολομέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.