Π.Καμμένος προς Παπαχριστόπουλο: «Να παραδώσεις την έδρα αύριο το πρωί»

Π.Καμμένος προς Παπαχριστόπουλο: «Να παραδώσεις την έδρα αύριο το πρωί»

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στη Βουλή η νέα μάχη και η συζήτηση για την επικύρωση της ένταξης στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων με το όνομα που τους «χάρισε» η ελληνική κυβέρνηση και μαζί τους εκχώρησε και την Μακεδονία, συνεδριάζουν υπό τον Πάνο Καμμένο οι εναπομείναντες βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο Πάνος Καμμένος έδωσε το… στίγμα της συνεδρίασης. «Δεν θα αργήσουμε» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στη συνεδρίαση είναι και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος δεν είχε… όρεξη για κουβέντες και δεν είπε ούτε καλημέρα μπαίνοντας. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι το πρόσωπο της συνεδρίασης (και των ημερών γενικότερα) εξαιτίας της απόφασής του να πάρει πίσω την απόφασή του παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα, ύστερα από παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Το κλίμα για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο φαίνεται βαρύ. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις μπήκε στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, οι υπόλοιποι βουλευτές σταμάτησαν τη συζήτηση.

Ο Πάνος Καμμένος κάθισε στη μια πλευρά του τραπεζιού και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από την άλλη. Όταν οι δημοσιογράφοι τους επεσήμαναν ότι κάθισαν… απέναντι, η απάντησή τους ήταν «έτσι καθόμαστε πάντα».

Πριν από λίγο αποχώρησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε να έχει παραδώσει την έδρα έως αύριο το πρωί.

Υπενθυμίζεται πως αν παραιτηθεί ο κ. Παπαχριστόπουλος η έδρα πηγαίνει στον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον λόγο αυτό ο Πάνος Καμμένος ανέφερε «Να αναλάβει την ευθύνη ο πρωθυπουργός και ο Κουίκ για την ψήφιση του πρωτοκόλλου» και σε άλλο σημείο επισήμανε «Ο κ. Κουίκ να πάρει απόφαση αν θα είναι μέλος της ομάδας των αποστατών. Αν δηλαδή με προτροπή του Πρωθυπουργού και ανταλλαγή της ψήφου του με θέση στο Υπουργείο θα μπει στο πάνθεον της κυβέρνησης των αποστατών κι αν ο Πρωθυπουργός θα συνεχίσει και με τον κ. Κουίκ αυτό που έκανε με την κυρία Κουντουρά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.