ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Κατσίκης προς ΣΥΡΙΖΑ: «Ή μας κοροϊδεύετε, ή οι σειρήνες της εξουσίας σας έχουν προκαλέσει μερική κώφωση»

Κ.Κατσίκης προς ΣΥΡΙΖΑ: «Ή μας κοροϊδεύετε, ή οι σειρήνες της εξουσίας σας έχουν προκαλέσει μερική κώφωση»

Απειλές για αποκαλύψεις και απρόβλεπτες αντιδράσεις από την πλευρά του Πάνου Καμμένου, διατύπωσε προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο πιστός στον πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βουλευτής Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Μιλώντας στην Βουλή ο βουλευτές προειδοποίησε τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να «φοβούνται τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του δεδομένου, γιατί σαν δεδομένους μας θεωρούσαν” ενώ χαρακτήρισε ως “αναμενόμενη την αντίδραση στην εξαπάτησή μας”.

“Εμείς θέλαμε την επιστροφή στην κανονικότητα, το τέλος των μνημονίων και την πάταξη της διαφθοράς” τόνισε, εξηγώντας στην συνέχεια οτι η πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπατήθηκε από ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος έκανε λόγο για υποκρισία, παραπληροφόρηση και κυνισμό της εξουσίας, και για εθνοθυσία στον βωμό της οποίας ψηφίζεται σήμερα η ένταξη της των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

“Αν όσα γίνονται δεν ήταν τόσο τραγικά, θα μπορούσαν να είναι έρευνα στην ψυχιατρική επιστήμη” είπε μάλιστα ο κ. Κατσίκης, υπονοώντας σαφώς τις προσχωρήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ στο μπλόκ του ΣΥΡΙΖΑ, έστω και ατύπως και το θρίλερ με την παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ή μας κοροϊδεύετε, ή οι σειρήνες της εξουσίας σας έχουν προκαλέσει μερική κώφωση και ακούτε μόνο από το στενό σας κομματικό ακροατήριο” τόνισε ο Κώστας Κατσίκης. “Νομίζω μας κοροϊδεύετε όλους” κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.