ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τέλος η Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. – Διεγράφη ο Παπαχριστόπουλος από τον Π.Καμμένο

Τέλος η Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. – Διεγράφη ο Παπαχριστόπουλος από τον Π.Καμμένο

Κατατέθηκε στο πρόεδρο της Βουλής πριν λίγα λεπτά η διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

O Πάνος Καμμένος διέγραψε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και το ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής κατά την ομιλία του.

«Όπως βλέπετε, σήμερα μετά την ομιλία μου και μετά την διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου, αποφασίστηκε οι ΑΝΕΛ να μην έχουμε το δικαίωμα του λόγου, της συμμετοχής στις επιτροπές, το δικαίωμα να υπάρχουμε ως ΚΟ. Υπήρξαμε κυβερνητικοί εταίροι και στηρίξαμε το κυβερνητικό έργο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «εκτέλεση» του, από τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι είναι ένα «έγκλημα που διέπραξε ο Πρωθυπουργός, το οποίο δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ενώ προηγουμένων είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πήρε το κεφάλι του και το πήγε στον Ερντογάν».

Έτσι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το τέλος της παρέμβασής του στη συζήτηση στην Ολομέλεια κατέθεσε την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ.

Αυτό σημαίνει ότι οι ΑΝΕΛ έμειναν με 5 βουλευτές, ένας εκ των οποίων (ο Αριστείδης Φωκάς) εξελέγη με άλλο ψηφοδέλτιο και έτσι δεν έχουν πλέον τα δικαιώματα της κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως αποφάνθηκε και η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.

Δείτε την επιστολή διαγραφής του βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ των ΑΝΕΛ:

«Σας δηλώνω ότι ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος από σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2019 δεν ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα Ανεξάρτητοι Έλληνες – Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Καμμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.