ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π. Καμμένος: «Ο πρωθυπουργός απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου προσφέροντας ανταλλάγματα»

Π. Καμμένος: «Ο πρωθυπουργός απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου προσφέροντας ανταλλάγματα»

«Λάβρος» ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του, κατά του πρωθυπουργού. Τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας απαλλοτρίωσε έναν έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, προσφέροντάς τους θέσεις στην κυβέρνηση. Παράλληλα, έψεξε βουλευτές του κόμματός του, για τη συμπεριφορά τους τελευταία, ενώ χαρακτήρισε τον Νίκο Βούτση, ως τον χειρότερο Πρόεδρο της Βουλής που έχει περάσει ποτέ.

Την άποψη ότι υπήρξε σχέδιο για την «αποδόμηση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο γνώριζε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας», εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

«Απ’ ό,τι απεδείχθη, όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις», αναφέρει.

Επέκρινε επίσης τους κ.κ. Κουντουρά, Κόκκαλη και Κουίκ για τη στάση που κράτησαν: «Η κ. Κουντουρά ήταν αυτή που έλεγε «ποτέ δεν θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών». Ο κ. Κόκκαλης μέχρι την τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ωρυόταν ότι έπρεπε να ρίξουμε την κυβέρνηση […]. Ο Κουίκ γύριζε στην Αυστραλία και στην Αμερική και γονάτιζε στα μνημεία για να αποδείξει τον πατριωτισμό του. Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας και όχι μόνο, μέθυσε».

Αναφερόμενος στον Νίκο Βούτση, ο κ. Καμμένος λέει ότι «έχει αποδείξει ότι είναι ο χειρότερος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ», ωστόσο ξεχωρίζει από το ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη, ως ειλικρινή, καθώς «ό,τι έχει να το πει, το λέει ευθέως».

Για την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία, ο πρώην υπουργός Άμυνας, σημείωσε: «Μετά τα συγχαρίκια που πήρε από τη Μέρκελ, ο Τσίπρας έσπευσε να υποκλιθεί και στον Ερντογάν». «Είναι τιμή μου που η αποχώρησή μου ικανοποίησε τους Τούρκους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.