M.Κόλλια-Τσαρουχά: «Όσο οι ΑΝΕΛ είμαστε στη Βουλή, όσοι πλούτισαν παράνομα δεν θα ησυχάσουν»

M.Κόλλια-Τσαρουχά: «Όσο οι ΑΝΕΛ είμαστε στη Βουλή, όσοι πλούτισαν παράνομα δεν θα ησυχάσουν»

«Μόνο το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραμένει σταθερό στη δέσμευση ότι εκείνοι που ζημίωσαν την πατρίδα για προσωπικό όφελος θα συναντήσουν τη Δικαιοσύνη. Γι’ αυτό και προσπαθούν ασταμάτητα να μας εξαφανίσουν δημοσκοπικά και πολιτικά. Από όποια παράταξη και αν προέρχονται και όσους νόμους και αν ψηφίσουν, όσο βρισκόμαστε στη Βουλή, όσοι πλούτισαν παράνομα δεν πρόκειται να ησυχάσουν» δήλωσε η βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σχετικά με την επαναφορά του αιτήματος που κατέθεσαν οι ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης το Φεβρουάριο του 2018 για την ψήφιση Απλού Ερμηνευτικού Νόμου, «όπου θα διευκρινίζεται ότι η “δωροδοκία” και το “ξέπλυμα” είναι παράνομα για τους πολιτικούς αξιωματούχους. Η ΝΔ είχε ταχθεί ενάντια στο αίτημα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το παρέπεμψε στη Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου όμως η σχετική πρόταση απερρίφθη».

«Όταν τους θυμίζουμε ότι ο ελληνικός λαός απαιτεί να δοθεί δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως δεν ακούει, εξυπηρετώντας προφανώς πολιτικές προεκλογικές μοιρασιές με τη ΝΔ, ενώ η σημερινή ηγεσία της ΝΔ παθαίνει παράκρουση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απέναντι σ’ αυτές τις τακτικές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε πάντοτε απέναντι, γι’ αυτό και προσπαθούν μας βγάλουν από τη μέση. Δεν θα τους περάσει όμως, γιατί ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πολύ καλά ποιοι αγωνίζονται και παλεύουν για την πατρίδα», καταλήγει η κ. Κόλλια-Τσαρουχά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.