ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Π.Καμμένος ζητάει να μην αρθεί η ασυλία του στην μήνυση του εκδότη των «Παραπολιτικών»

Ο Π.Καμμένος ζητάει να μην αρθεί η ασυλία του στην μήνυση του εκδότη των «Παραπολιτικών»

O Π. Καμμένος με επιστολή που έστειλε σήμερα στην επιτροπή δεοντολογίας ζητεί να μετατραπεί η δικογραφία στην μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον του εκδότης των παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης να μην έρθει με το αίτημα για άρση ασυλίας αλλά με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Το αίτημα της εισαγγελικής αρχής για άρση ασυλίας του κ.Καμμένου εισάγεται στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας με υπόμνημά του ωστόσο ο κ. Καμμένος ζητά τη μετατροπή της δικογραφίας σε υπουργική καθώς τα «καταγγελλόμενα» τελέστηκαν την περίοδο που ήταν υπουργός. Αν η πλειοψηφία της Επιτροπής αποδεχθεί το αίτημα του κ. Καμμένου σημαίνει ότι η διαδικασία θα παγώσει και το αίτημα για άρση ασυλίας του δεν θα εισαχθεί προς ψήφιση στην αυριανή συνεδρίαση της Ολομελείας.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επικαλείται το νόμο περί ευθύνης υπουργών για να μην αρθεί η ασυλία του. Σε ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν, οπότε και η πλειοψηφία της Επιτροπής είχε γνωμοδοτήσει κατά της άρσης ασυλίας του, η αντιπολίτευση τον είχε κατηγορήσει ότι κρύβεται πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών και είχε επικρίνει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι του έριξαν «σωσίβιο».

Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Με αυτό το υπόμνημα ο Πάνος Καμμένος επικαλείται το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.