Π.Καμμένος: « Ο Ν.Κοτζιάς έστησε στο ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση και θα το αποδείξω σήμερα στην Βουλή»

Π.Καμμένος: « Ο Ν.Κοτζιάς έστησε στο ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση και θα το αποδείξω σήμερα στην Βουλή»

Στη Βουλή εστιάζονται σήμερα τα «φώτα» της δημοσιότητας καθώς αναμένεται να συζητηθεί το ζήτημα των βαρύτατων καταγγελιών που έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος, κατά του Νίκου Κοτζιά, για το θέμα των εταιρειών έκδοσης βίζας που έχουν συνάψει συμβάσεις με το ελληνικό ΥΠΕΞ.

Η αντιπαράθεση των δυο ανδρών αναμένεται να είναι σφοδρή και τον τόνο φρόντισε να δώσει από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Καμμένος.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Πάνος Καμμένος έγραψε:

«Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω με συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας (σ.σ. καταστροφέας) έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας».

«Οταν τα είπα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός ξήλωσε τον Κοτζιά»
Οι προαναγγελίες Καμμένου για τις υποθέσεις του Νίκου Κοτζιά ξεκίνησαν προ ημερών όταν δήλωσε ότι «την Παρασκευή θα παρουσιάσω στη Βουλή όλα τα στοιχεία για το θέμα της βίζας. Εγώ ό,τι στοιχεία έχω, θα τα καταθέτω, Ο διαγωνισμός είναι μαϊμού. Ο Κοτζιάς το έστησε. Αυτή η συμφωνία έχει παραβιάσει τους νόμους του κράτους» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καμμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στο υπουργικό συμβούλιο θρίλερ του περασμένου Οκτωβρίου, σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός όταν τα είπα στο υπουργικό συμβούλιο, τον ξήλωσε το Νίκο Κοτζιά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.