Π.Καμμένος: «Να υπάρξει κοινή εθνική φωνή απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα»

Π.Καμμένος: «Να υπάρξει κοινή εθνική φωνή απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα»

Την αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος από τον Έβρο όπου βρίσκεται.

Να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Καμμένος, από τον Έβρο όπου βρίσκεται τόνισε ότι προέχει η ενότητα του ελληνικού λαού και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας.

«Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Συνεχείς παραβιάσεις οδηγούνται σε εμπλοκές και αερομαχίες. Στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, έχουμε παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και του Δικαίου της θάλασσας, με την παρουσία παράνομα τουρκικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ. Οι σύμμαχοί μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αίγυπτος, το Ισραήλ καταδικάζουν την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας. Βρισκόμαστε σε μία κρίση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ζήτησε την ενότητα όλων των δυνάμεων της χώρας και την αναβολή της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

«Να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις, απαιτούν αυτή τη στιγμή τη συμπαράσταση όλων μας. Μία κοινή εθνική φωνή», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη, τελευταίο σταθμό της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.