ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καταγγελία Καμμένου κατά Κουντουρά: «Πλήρωνε με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού εταιρείες δημοσκοπήσεων»

Καταγγελία Καμμένου κατά Κουντουρά: «Πλήρωνε με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού εταιρείες δημοσκοπήσεων»

Σε καταγγελίες κατά της Έλενας Κουντουρά προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας ότι πλήρωνε με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού εταιρείες δημοσκοπήσεων. Σε κατηγορηματική διάψευση προχώρησε η κ. Κουντουρά.

Ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, «πλήρωνε με κονδύλια του υπουργείου εταιρείες δημοσκοπήσεων» και για τον λόγο αυτό εμφανίζεται πρώτη στις σφυγμομετρήσεις. Σε κατηγορηματική διάψευση προχώρησε η κ. Κουντουρά, μιλώντας για «συκοφαντίες.»

«Πλήρωνε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων σαν υπουργός Τουρισμού με τριαντάρια και σαραντάρια, με κονδύλια του υπουργείου», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πρόσθεσε ότι θα προχωρήσει αναλυτικά στις σχετικές καταγγελίες την επόμενη εβδομάδα. «Θα τα βγάλω την επόμενη εβδομάδα αυτά», προανήγγειλε.

Αναφερθείς σε πρόσφατη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Star που η κ. Κουντουρά εμφανίζεται πρώτη μεταξύ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές 2019, ο κ. Καμμένος είπε ότι «θα τη δείτε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αλίμονο, αν πληρώνεις τριαντάρια και σαραντάρια στις εταιρείες δημοσκοπήσεων…», όπως μετέδωσε και το skai.gr.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. πρόσθεσε ότι «όταν ήμασταν υποψήφιοι βουλευτές στη Β’ Αθηνών εάν δεν δίναμε το τάλιρο στην MRB, στις “Τάσεις” δεν μας έβγαζε εκλεγμένους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μία φορά πλήρωσα και με έβγαλε πρώτο και βγήκα έβδομος. Τις άλλες δεν την πλήρωσα και βγήκα δεύτερος», είπε ο κ. Καμμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.