ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Καμμένος: «Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ δεν θα υπήρχε πολιτική σταθερότητα»

Π.Καμμένος: «Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ δεν θα υπήρχε πολιτική σταθερότητα»

«Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ δεν θα υπήρχε πολιτική σταθερότητα, δεν θα υπήρχε κυβέρνηση, δεν θα υπήρχε έξοδος από τα μνημόνια», δηλώνει ο Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα στην «Δημοκρατία», ο πρόεδρος του κόμματος σημείωσε ακόμα ότι «οι ΑΝΕΛ αποχωρήσαμε από την κυβέρνηση, αφού είχαν θεμελιωθεί τα μέτρα υπέρ του ελληνικού λαού, για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, διότι δεν αποδεχτήκαμε να παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας, πράγμα που έπραξε με την προδοτική συμφωνία ο κ. Τσίπρας, αλλά και ο κ. Μητσοτάκης, αποδεχόμενος erga omnes το σύνθετο όνομα, δηλαδή, το Βόρεια Μακεδονία».

Για την αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη
«Δεν μιλάνε για ευρωεκλογές, γιατί η θέση τους σε σχέση με την Ευρώπη είναι ακριβώς ίδια. Μην ξεχνάτε ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, στα οποία ανήκουν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας, συγκυβερνούν στην Ευρώπη. Αποφεύγουν να μιλήσουν για τις ευρωεκλογές, γιατί δεν έχουν να προτείνουν τίποτα άλλο από μια Ευρώπη όπου θα επικυριαρχεί η Γερμανία. Εμείς, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, μιλάμε για ευρωεκλογές και ζητάμε από τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Την Κυριακή δεν αλλάζει η κυβέρνηση, εκλέγονται οι εκπρόσωποι του έθνους στην Ευρωβουλή για να χαράξουν την πολιτική για την Ευρώπη».

Για τις τουρκικές προκλήσεις
Για την τουρκική προκλητικότητα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε: «Επιβάλλεται η ενότητα του έθνους, επιβάλλεται να χρησιμοποιήσουμε τη συγκυρία κατά την οποία για πρώτη φορά είναι κοντά μας οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Ρωσία, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ισραήλ, η Αίγυπτος, όλες οι χώρες και να επιβάλουν το διεθνές δίκαιο. Να επιβάλουμε στην Ευρώπη την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Άμυνας και να θέσουμε στο NATO το θέμα της προκλητικότητας της Τουρκίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί ο ψηφοφόρος να ψηφίσει ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές;»
Τέλος, ερωτηθείς «γιατί ο ψηφοφόρος να ψηφίσει ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές;», ο Πάνος Καμμένος σημείωσε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία»: «Οι ΑΝΕΛ είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που δεν εξαρτάται από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κόμματα, όπως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία, το Σοσιαλιστικό Κόμμα και η Ευρωπαϊκή Αριστερά, που ανήκουν οι υπόλοιποι. Οι ΑΝΕΛ είμαστε αντίθετοι στην Ευρώπη της τραπεζικής ενοποίησης, της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων, της υποστολής των σημαιών, της κατάργησης των θρησκειών, της κατάργησης των παραδόσεων και των εθίμων κάθε χώρας. Πιστεύουμε στην Ευρώπη των ισοδύναμων κρατών, στην Ευρώπη όπου ενέταξε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στην Ευρώπη που δεν έχει Βορρά και Νότο, στην Ευρώπη που δεν είναι επικυρίαρχη η Γερμανία. Πιστεύουμε σε μία Ευρώπη που δεν λειτουργεί με μη θεσμοθετημένα όργανα, όπως το Eurogroup. Στην Ευρώπη που δεν βλέπει τις μικρότερες χώρες ως δανειστής, αλλά ως εταίρος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.