ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Πατούλης: «Θεωρώ ότι το βράδυ θα είναι δύσκολο αν δεν ελεγχθεί η φωτιά και στα δύο μέτωπα»

Γ.Πατούλης: «Θεωρώ ότι το βράδυ θα είναι δύσκολο αν δεν ελεγχθεί η φωτιά και στα δύο μέτωπα»

Ανεξέλεγκτα καίει το πύρινο μέτωπο στην Κερατέα.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σημείωσε ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν αγώνα για να μην επεκταθεί το μέτωπο προς τον Εθνικό Δρυμό.

«Υπάρχει μια σταθερότητα στο μέτωπο αυτό» πρόσθεσε.

Όσον αφορά το μέτωπο στα Βίλια, ο περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε πως το μεγάλο πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς το όρος Πατέρα και ήδη έχουν εκκενωθεί οικισμοί της περιοχής.

​​​​​​​«Έχουν ενισχυθεί τα εναέρια μέσα, όπως είχαμε ζητήσει, για να καταφέρουμε να προλάβουμε το χρόνο και να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται τα εναέρια μέσα» σημείωσε ο κ. Πατούλης, ο οποίος επανέλαβε ότι φαίνεται να υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για εμπρησμό στα μέτωπα που ξέσπασαν σήμερα στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

«Θεωρώ ότι το βράδυ θα είναι δύσκολο αν δεν ελεγχθεί η φωτιά και στα δύο μέτωπα» ξεκαθάρισε.

Σημειώνεται ότι οι φλόγες στα Βίλια εκτείνονται σε μεγάλο μέτωπο και κατευθύνονται νότια, (γεωγραφικά προς τα Μέγαρα) καίγοντας παρθένο πευκοδάσος. Ήδη έχουν εκκενωθεί μέσω του 112 έξι οικισμοί. Πρόκειται για τους: Παλαιοχώρι, Άγιο Γεώργιο, Κρύο Πηγάδι, Αγία Παρασκευή, Μικρό και Μέγα Βαθυχώρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Κερατέα έχει ήδη δοθεί εντολή μέσω του 112 για την εκκένωση τεσσάρων οικισμών: Το Μαρκάτι, τη Συντερίνα, τον Άγιο Κωνσταντίνο και το Δημουλάκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.