Περιφερειάρχης Θεσσαλίας – Κ.Αγοραστός: «Η κακοκαιρία “Διομήδης” προκάλεσε μεγάλα προβλήματα»

Το χιόνι ξεπέρασε σε ύψος το 1 -1,5 μέτρο

Περιφερειάρχης Θεσσαλίας – Κ.Αγοραστός: «Η κακοκαιρία “Διομήδης” προκάλεσε μεγάλα προβλήματα»

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, ανέφερε πως η κακοκαιρία «Διομήδης» προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στη Θεσσαλία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μεγάλες ποσότητες χιονιού έπεσαν σε περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο από 600 μέτρα, με το χιόνι να ξεπερνάει σε ύψος το 1 -1,5 μέτρο.

Εκτός από τις χιονοπτώσεις προβλήματα προκάλεσαν και οι ραγδαίες βροχοπτώσεις, καθώς έπεσαν μέχρι και 130 -135 χιλιοστά βροχής μέσα σε λίγες ώρες και για τον λίγο αυτό εκκενώθηκαν προληπτικά περιοχές κοντά στα Φάρσαλα και την Καρδίτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε και στο «πρόστιμο» που του βεβαίωσαν οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς, ύψους 2,2 δις ευρώ, γιατί δεν τον αναγνωρίζουν ως μόνιμη Αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.