Αντιπεριφερειάρχης Αττικής – Ν.Πέππας: «Δεν γνωρίζω ακριβώς το επιχειρησιακό σχέδιο»

«Δεν προσπαθούμε να αποσύρουμε από πάνω μας τις ευθύνες»

Αντιπεριφερειάρχης Αττικής – Ν.Πέππας: «Δεν γνωρίζω ακριβώς το επιχειρησιακό σχέδιο»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής Νίκος Πέππας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τρίτης για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους από τα χιόνια ανέφερε πως «δεν γνωρίζω ακριβώς το επιχειρησιακό σχέδιο».

Μάλιστα, επεσήμανε πως δεν ξέρει πόσοι είναι εγκλωβισμένοι, ενώ για την Αττική Οδό, πρόσθεσε πως η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει πρόσβαση και είναι πρόβλημα της παραχωρησιούχου εταιρείας.

«Δεν προσπαθούμε να αποσύρουμε από πάνω μας τις ευθύνες, στόχος είναι να απεγκλωβιστούν οι πολίτες» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως: «δεν γνωρίζω ακριβώς το επιχειρησιακό σχέδιο, δεν το έχω απολύτως αποτυπωμένο».

«Να σας πω τι συμβαίνει, είναι μια κατάσταση τραγική, δεν χωρά αμφιβολία», υπογράμμισε ενώ διερωτήθηκε: «θέλετε να πείτε πως για όλη αυτή την κατάσταση φταίει η Περιφέρεια Αττικής;».

«Η Αττική Οδός συνεννοείται με την κρατική πολιτική προστασία» σημείωσε, τονίζοντας πως «η Περιφέρεια δεν έχει στην αρμοδιότητά της την Αττική Οδό», η οποία δεν ζήτησε βοήθεια από την Περιφέρεια, όπως ισχυρίστηκε.

Για τις πρωτόγνωρες εικόνες σε Μεσογείων και Κατεχάκη που επαφίονται στην Περιφέρεια, επεσήμανε πως: «δεν μπορέσαμε με τα μηχανήματα που είχαμε να καλύψουμε τα προβλήματα».

«Είναι τεράστιο πρόβλημα, η χιονόπτωση ήταν μεγάλη» έσπευσε να ξεκαθαρίσει μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.