Γ.Πατούλης: «Κηφισός, Μεσογείων, Κατεχάκη και Κηφισίας έχουν ανοίξει από τα ξημερώματα» – Οι εικόνες λένε άλλα…

Mηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής προσπαθούν ν ανοιξούν την Κατεχάκη στο ύψος της Ηλιούπουλης

Γ.Πατούλης: «Κηφισός, Μεσογείων, Κατεχάκη και Κηφισίας έχουν ανοίξει από τα ξημερώματα» – Οι εικόνες λένε άλλα…

Την ώρα που οι απομακρύνσεις παρατημένων αυτοκινήτων από τους οδηγούς τους εξαιτίας του χιονιά σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής συνεχίζεται από την Τροχαία, μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής προσπαθούν να ανοίξουν την Κατεχάκη στο ύψος της Ηλιούπουλης.

Όπως αναφέρει o Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τα προβλήματα ήταν πολλά: «Γίνονται προσπάθειες από την τροχαία από τις πρώτες πρωινές ώρες μετακίνησης παρατημένων αυτοκινήτων από τους κεντρικούς άξονες. Η προσβασιμότητα ήταν δύσκολη. Στην Κατεχάκη στο ύψος της Ηλιούπολης υπάρχουν παρατημένα αυτοκίνητα αλλά το πρόβλημα θα αποκατασταθεί άμεσα. Η διάνοιξη των δρόμων έχει επιτευχθεί από νωρίς. Όλες οι κεντρικές αρτηρίες της περιφέρειας Αττικής είναι ανοιχτές από τα ξημερώματα, όπως ο Κηφισός, Μεσογείων, Κατεχάκη, Κηφισίας κι άλλοι πολλοί δρόμοι. Πολλά προβλήματα χθες υπήρχαν σε Μεσογείων και Κατεχάκη τώρα όλα είναι ανοιχτά. Να περιοριστούν και σήμερα οι μετακινήσεις και αλυσίδες».

Στην μάχη της Αττική Οδού και η περιφέρεια: «Όπου μας ζητείται σε διάνοιξη αρτηριών που συνδέουν τους κεντρικούς άξονες της Αττικής Οδού με κεντρικούς δρόμους συνδράμουμε. Είμαστε στους δρόμους για όσο το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη. Δυστυχώς κόσμος ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται. Όλα τα μηχανήματα της περιφέρειας θα είναι στους δρόμους».

Το μεσημέρι η απόφαση για τα σχολεία: «Το μεσημέρι έχουμε σύσκεψη και με τους δημάρχους για να αποφασίσουμε για τα σχολεία τι θα γίνει, που θα παραμείνουν κλειστά κι αν κάποια ανοίξουν». Με απόφαση του περιφερειάρχη τις κρίσιμες ώρες σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ διατέθηκαν 10 οχήματα εξοπλισμένα 4Χ4 για τις ανάγκες μεταφοράς ασθενών, οι οποίοι πάσχουν από χρόνιες παθήσεις όπως νεφροπαθείς.

Οι εικόνες βέβαια τον διαψεύδουν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.