ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δράμα: Κοινοποίηση απόφασης σε Πολιτικό Μηχανικό διευθυντή υπηρεσίας να μαζέψει σκουπίδια

Δράμα: Κοινοποίηση απόφασης σε Πολιτικό Μηχανικό διευθυντή υπηρεσίας να μαζέψει σκουπίδια

Η έλλειψη προσωπικού και οι ανάγκες αποκομιδής των σκουπιδιών στο δήμο Δοξάτου Δράμας οδήγησαν τον αναπληρωτή δήμαρχο και αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Χαράλαμπο Ζεκερίδη σε απόφαση «αξιοποίησης» ακόμη και ίδιου του διευθυντή της υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

Επικαλούμενος έκτακτη ανάγκη κοινοποίησε απόφαση στον διευθυντή της υπηρεσίας, Πολιτικό Μηχανικό, Αθανάσιο Λατσίνογλου με την οποία του αναθέτει για μια ημέρα το καθήκον της συλλογής και αποκομιδής των απορριμμάτων.

Καταγγελία ΑΔΕΔΥ

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Δράμας καταγγέλλει την πρωτοφανή απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δοξάτου «κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας και του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα» όπως αναφέρει θεωρώντας την απόφαση ως ενέργεια στοχοποίησης του συγκεκριμένου συναδέλφου. Προειδοποιεί δε ότι θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο για να στηρίξει τον συνάδελφο και τα δικαιώματα των εργαζομένων που πλήττονται βάναυσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.