Δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε σε δημοσιογράφο στο Αργοστόλι

Δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε σε δημοσιογράφο στο Αργοστόλι

Προβληματισμένη είναι η κοινωνία της Κεφαλονιάς μετά την αναίτια επίθεση δημοτικού συμβούλου εναντίον της δημοσιογράφου και διαχειρίστριας του τοπικού site kefaloniapress Ελένης Χιόνη. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η κα Χιόνη, το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, της επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά, χτυπώντας της δυνατά το χέρι και διαλύοντας το κινητό της τηλέφωνο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην οδό Χαροκόπου, στο Αργοστόλι και χάρη στην επέμβαση μιας γειτόνισσας που άκουσε τις φωνές ο δημοτικός σύμβουλος σταμάτησε. Όπως αναφέρεται στο Kefaloniapress «πρόκειται για μια πρωτοφανή επίθεση σε βάρος της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής μιας γυναίκας , μιας πολίτη που δημοσιογραφεί και ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του συστηματικού bullying που δέχεται η κυρία Χιόνη απο εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και ΜΜΕ που την υπηρετούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της επίθεσης του δημοτικού συμβούλου ήταν η αναπαραγωγή δημοσιεύματος από πανελλαδικής κυκλοφορίας περιοδικού, από το kefaloniapress που στο εν λόγω δημοσίευμα γινόταν αναφορά για 62σελιδη καταγγελία πολιτών της Κεφαλονιάς για κακοδιαχείριση στο Δήμο του νησιού. Μάλιστα η πολυσέλιδη καταγγελία είχε σταλεί το 2014 σε αρμόδια Υπουργεία, αλλά και στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και επαναλήφθηκε η αποστολή της και το 2015 στον σημερινό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.