ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Δήμος Αθηναίων ζητά ιατρικό προσωπικό για το πρόγραμμα Προσωρινής Στέγασης Προσφύγων

Ο Δήμος Αθηναίων ζητά ιατρικό προσωπικό για το πρόγραμμα Προσωρινής Στέγασης Προσφύγων

Με εντατικούς ρυθμούς υλοποιείται στην Αττική το πρόγραμμα Προσωρινής Στέγασης Προσφύγων. Ήδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, έχουν υπογραφεί συμβάσεις για περισσότερα από 80 διαμερίσματα και οικίες στους Δήμους της Αττικής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 

Εκτός από την Αθήνα, οι δήμοι αυτοί είναι του Αγίου Δημητρίου, Βύρωνα, Δάφνης – Υμηττού, Ζωγράφου, Μοσχάτου – Ταύρου και Νέας Σμύρνης. Συνολικά το πρόγραμμα αφορά τη μίσθωση 200 διαμερισμάτων με όρους που προβλέπουν την  προπληρωμή όλων των ενοικίων, την κάλυψη των λογαριασμών και των κοινοχρήστων. 

Υλοποιείται, μέσω της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκτός από την στέγη το πρόγραμμα χρηματοδοτεί και τη διατροφή των ενοίκων αυτών των διαμερισμάτων. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και το έντυπο για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης  για ενοικίαση ακινήτου όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρε στο www.developathens.gr/misthosis.

Παράλληλα για την ομαλή υλοποίηση του προγράμματος, προκηρύχθηκαν 10 θέσεις ιατρικού προσωπικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικές πληροφορίες στο  www.developathens.gr/eggrafi_yphresies   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.