Επίσκεψη Γ.Κωνσταντέλλου στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ [φωτό]

Επίσκεψη Γ.Κωνσταντέλλου στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ [φωτό]

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., μετά την εποικοδομητική συζήτηση που είχε ο Αρχηγός Κ.Τσουβάλας, με τον Δήμαρχο Βάρης,Βούλας,Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα. Ο κ. Αρχηγός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Δήμαρχο για διάφορα θέματα-προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής των 3Β και να ανταλλάξει μαζί του απόψεις και προτάσεις για την διευθέτησή τους, στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσει η Ελληνική Αστυνομία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην ατζέντα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου υπήρχαν όμως και βασικά θέματα που απασχολούν έντονα τους κατοίκους, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες όπου η περιοχή κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες.

Τα κύρια ζητήματα στα οποία ο Δήμαρχος έχει εστιάσει και έθεσε ως προτεραίτητα, ήταν τα εξής:

–       Η ενδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων της πόλης αφού είναι υποστελεχωμένα λόγω του γεγονότος ότι απασχολείται προσωπικό των τμημάτων στη φύλαξη εν δυνάμει στόχων που διαμένουν στην περιοχή. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εντός των ορίων του Δήμου ζουν τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί.

–       Η εξαίρεση των αστυνομικών τμημάτων του Δήμου από τις καλοκαιρινές αποσπάσεις προσωπικού προς τα νησιά αφού η πόλη είναι παραθεριστική περιοχή και κυρίως τα Σαββατοκύριακα ο πληθυσμός διπλασιάζεται.

–       Η ανάγκη για καλύτερη αστυνόμευση κατά τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα και η διακίνηση ναρκωτικών σε όλα τα σημεία της πόλης.

–       Τέλος ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα των κατασκηνώσεων των ΡΟΜΑ που δημιουργούν πολλά και σοβαρά προβλήματα σε πολλά σημεία της πόλης, κυρίως το καλοκαίρι. Ειδικά για το θέμα αυτό, ο Αρχηγός δεσμεύτηκε για την άμεση ανταπόκριση της αστυνομίας.

Κλείνοντας τη συζήτηση, η οποία κινήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την καλή και αποτελεσματική συνεργασία του Δήμου και της Αστυνομίας.

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Αρχηγό για τη συνάντηση και για τη συμβολή του στην άμεση επίλυση όλων των θεμάτων που τέθηκαν. arxigos ELAS3 (1) arxigos ELAS1 (1) arxigos ELAS2 (1)

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας είχε σήμερα, 13 Ιουλίου 2016, διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.

Οι συναντήσεις διεξήχθησαν σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Αρχηγός είχε τη ευκαιρία να ενημερωθεί από τους Δημάρχους για διάφορα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών αυτών και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις και προτάσεις για την διευθέτηση τους, στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσει η Ελληνική Αστυνομία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με την ευκαιρία των συναντήσεων αυτών ο κ. Αρχηγός δήλωσε ότι «η συνεργασία με τους Δημάρχους έχει μία διάσταση ιδιαίτερα παραγωγική και εποικοδομητική γιατί μας δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσουμε από κοινού ένα ευρύτερο πλαίσιο συναντίληψης που μας επιτρέπει να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Βασίλης Γραμμένος, anatropionline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.