ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επίδομα 450 ευρώ τον μήνα σε γιατρούς από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Επίδομα 450 ευρώ τον μήνα σε γιατρούς από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Επίδομα 450 ευρώ μηνιαίως για τρία χρόνια προσφέρει η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για 85 θέσεις επίκουρων και αγροτικών ιατρών. Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε ομόφωνα η επιδότηση άλλων 25 επικουρικών γιατρών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, κλείνοντας για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση τα κενά στις υπηρεσίες υγείας.

Σημειώνεται ότι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν η πρώτη Περιφέρεια, που πριν από ενάμιση χρόνο, θέσπισε κίνητρα για τους επικουρικούς και αγροτικούς γιατρούς, προκειμένου να συμβάλει αποφασιστικά στην κάλυψη των κενών θέσεων στα μικρά νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές μεγαλύτερων νησιών, με το παράδειγμά της να μιμούνται εν συνεχεία και άλλες Περιφέρειες της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.