ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Απ. Γκλέτσος με τσιμέντα και αντλίες στα χέρια επιθεωρεί έργο υδροδότησης [φωτό]

Ο Απ. Γκλέτσος με τσιμέντα και αντλίες στα χέρια επιθεωρεί έργο υδροδότησης [φωτό]

Τον εργάτη κάνει τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα έργο υδροδότησης στην περιοχή του.

Στις φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δήμαρχος Στυλίδας φαίνεται να κουβαλάει σακιά με τσιμέντο και αντλίες για την υδροδότηση του χωριού Παλαιοκερασιά.

«Για να βγει έργο πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη. Ένα έργο που οι ειδήμονες κοστολόγησαν 300.000 ευρώ έγινε με 14.000 ευρώ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΕΡΑΣΙΑΣ – ΡΑΧΩΝ» έγραψε o Απόστολος Γκλέτσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.