ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δήμος Πειραιά: Καμπάνια για την τουριστική προβολή της πόλης σε συρμούς του μετρό (φωτό)

Δήμος Πειραιά: Καμπάνια για την τουριστική προβολή της πόλης σε συρμούς του μετρό (φωτό)

Συνεχίζεται η καμπάνια του Δήμου Πειραιά για την τουριστική προβολή της πόλης, σε σταθμούς και σε συρμούς  του Μετρό, στο πλαίσιο της συνεργασίας ΣΤΑ.ΣΥ.-Δήμου Πειραιά

Πιο συγκεκριμένα, σε συρμό Μετρό  αεροδρομίου, έχουν κολληθεί 190 αυτοκόλλητα με εικόνες του Πειραιά, καθώς επίσης και σε κεντρικά σημεία του σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλους τους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, προβάλλεται δωρεάν το βίντεο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Πειραιά  «Destination Piraeus».

 

Με τον τρόπο αυτό, η Δημοτική Αρχή επιδιώκει με την τουριστική καμπάνια «Destination Piraeus», να προσελκύσει τους τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα να γνωρίσουν τα  αξιοθέατα, τα μουσεία και τις ομορφιές του Πειραιά.  

Η καμπάνια, η οποία είναι σε εξέλιξη στους συρμούς του Μετρό, θα διαρκέσει έναν μήνα και υλοποιείται με την υποστήριξη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υπογραφεί Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ ΣΤΑ.ΣΥ. και Δήμου Πειραιά, όπου και θα ανακοινωθούν μια σειρά από σημαντικές συνέργειες, οι οποίες προσβλέπουν στην περαιτέρω ανάδειξη του Πειραιά ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  δήλωσε:

«Η ανάδειξη της πόλης σε ελκυστικό τουριστικό προορισμό, αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, υλοποιήσαμε δράσεις και έγιναν σημαντικά βήματα, έτσι ώστε μακροπρόθεσμα να αποδώσει καρπούς η στρατηγική για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Πειραιά ξεκίνησε συνεργασία με την ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., που έχει ως στόχο να προσελκύσουμε τουρίστες από την Αθήνα έτσι ώστε να επισκεφθούν τον Πειραιά και να γνωρίσουν τα αξιοθέατα, τα μουσεία και τις μοναδικές ομορφιές της πόλης μας.

Μάλιστα τον Σεπτέμβριο θα υπογράψουμε Σύμφωνο Συνεργασίας και θα  ανακοινώσουμε μια σειρά κοινών δράσεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Βόγκα για την εποικοδομητική συνεργασία. Η «σύμπραξη» του Δήμου Πειραιά με την ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., έρχεται να ενισχύσει την πεποίθηση μας, ότι σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον για τη χώρα και τον Πειραιά, οι συνέργειες αποτελούν σημαντικό παράγοντα για να προχωρήσει η πόλη μπροστά».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε κ. Παναγιώτης Βόγκας, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με το Δήμο Πειραιά μπαίνει πλέον σε νέα τροχιά, ενισχύεται και στοχεύει στην από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών για την υλοποίηση δράσεων πολιτισμού, αλλά και βελτίωσης της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών. Το φετινό καλοκαίρι υποδεχόμαστε στους σταθμούς και τις στάσεις των μέσων σταθερής τροχιάς την τουριστική καμπάνια του Δήμου. Τα αξιοθέατα και οι ομορφιές του Πειραιά θα «ταξιδεύουν» καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με το μετρό και το τραμ, δίνοντας τους τη δυνατότητα να επανασυστηθούν στους εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι χαρά μας να συνδράμουμε στο όλο τουριστικό εγχείρημα του Δήμου Πειραιά και στην υλοποίηση των στόχων του. Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση στις «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. συνεχίζουμε να δίνουμε την καθημερινή μάχη για να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις συγκοινωνιακές υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πολίτες και τους επισκέπτες της Αττικής και του Πειραιά και είμαστε υπερήφανοι, γιατί τα μέσα σταθερής τροχιάς έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως τα συγκοινωνιακά μέσα που εξασφαλίζουν ασφαλείς, σύγχρονες και συνεπείς μετακινήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.