Κάσος: Ο παθολόγος του νησιού έχει να πάρει τρία χρόνια κανονική άδεια

Κάσος: Ο παθολόγος του νησιού έχει να πάρει τρία χρόνια κανονική άδεια

Την παρέμβαση του υπουργείου Υγείας, για να μπορέσει να πάρει κανονική άδεια ο γιατρός που υπηρετεί στο νησί της Κάσου, ζητά με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, αφού κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό να γίνει εδώ και τρία χρόνια.

«Είναι απορίας άξιον, πως πράγματι η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, μπορούν να έχουν μια παρόμοια συμπεριφορά προς ένα άριστο ιατρό επιμελητή Α’ – παθολόγο, που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στις επάλξεις του ιατρικού και υπηρεσιακού καθήκοντος στο ακριτικό νησί της Κάσου, παρέχοντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στους κατοίκους της και όμως τον αφήνουν χωρίς κανονική άδεια, τρία) ολόκληρα χρόνια» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ιατρικός σύλλογος που διαμαρτύρεται έντονα γι’ αυτή τη συμπεριφορά των διοικούντων, αφού ουσιαστικά τέτοιες πρακτικές, όπως αναφέρει, «υπονομεύουν κάθε είδους προσπάθεια για τη στελέχωση των ακριτικών νησιών μας». 

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι για παρόμοιο πρόβλημα πριν από μερικά χρόνια, παραιτήθηκε ένας άλλος ειδικευμένος ιατρός που υπηρετούσε στην Κάσο.

«Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να αναλάβει τις ευθύνες της» καταλήγει η ανακοίνωση του ιατρικού συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.