Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Πιλοτικές πτήσεις από Ιορδανία στην Ρόδο από Σεπτέμβρη

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Πιλοτικές πτήσεις από Ιορδανία στην Ρόδο από Σεπτέμβρη

Δύο πτήσεις από την Ιορδανία στη Ρόδο πρόκειται να πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για προσέλκυση τουριστών από τις χώρες της Μέσης Ανατολή.

Αυτές οι πτήσεις θα αποτελέσουν τον «πιλότο» για το επίσημο άνοιγμα της γραμμής Ιορδανίας-Ρόδου, με τακτικές πτήσεις από την σεζόν του 2017, σύμφωνα με τους προγραμματισμούς και τη στρατηγική της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις νέες αγορές, το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το οποίο εκδηλώνεται μέσα από τις δράσεις της Διεύθυνσης Τουρισμού, είναι στραμμένο στις χώρες της Μέσης Ανατολής, που αποτελούν μία ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά για τον ελληνικό τουρισμό.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της Διεύθυνσης Τουρισμού σε διαδοχικά Roadshow, που έγιναν σε Τεχεράνη, Αμπού Ντάμπι και Ριάντ, οπότε άνοιξε ο δρόμος για τις χώρες της Μέσης Ανατολής, η Περιφέρεια επιχειρεί το «ξεκλείδωμα» της αγοράς της Ιορδανίας, με δύο απευθείας πτήσεις προς της Ρόδο στις 7 και στις 14 Σεπτεμβρίου. Γι’ αυτόν τον σκοπό, η ελληνική πρεσβεία στην Ιορδανία έχει κινητοποιηθεί, προκειμένου να προμηθεύσει έγκαιρα τις βίζες στους Ιορδανούς τουρίστες που θα επισκεφθούν τη Ρόδο τον Σεπτέμβριο.

Επίσης, στη στρατηγική του ανοίγματος των νέων αγορών εντάσσεται η παρουσία του Νοτίου Αιγαίου, ως τιμώμενη περιφέρεια, στο RoadShow του Λιβάνου, από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το άνοιγμα νέων τουριστικών αγορών, σε συνδυασμό με την επέκταση της τουριστικής περιόδου και τη σωστή προβολή, είναι το τρίπτυχο, στο οποίο στηρίζουμε την προσπάθεια “απογείωσης” των νησιών μας, ώστε να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη», δήλωσε σχετικά η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου. «Προς αυτήν την κατεύθυνση, κινούμαστε μεθοδικά και με σχέδιο, κάνοντας πράξη ένα θεαματικό άνοιγμα στις χώρες της Mέσης Ανατολής. Ο στόχος μας είναι να ανοίξουμε την πόρτα στις αγορές της Ασίας, οι οποίες παρουσιάζουν μία διαρκώς αυξανόμενη δυναμική, για τα επόμενα χρόνια. Αυτήν την δυναμική επιδιώκουμε να την αξιοποιήσουμε με κάθε τρόπο, προς όφελος του τουρισμού των νησιών μας», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.