ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δήμαρχος Ελληνικού: «Πρέπει να υπάρξει επιτέλους σοβαρότητα»

Δήμαρχος Ελληνικού: «Πρέπει να υπάρξει επιτέλους σοβαρότητα»

Την αγανάκτησή του αναφορικά με τα δημοσιεύματα που είδαν το «φως» της δημοσιότητας και τα οποία θέλουν την Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς να προτίθεται να ξεκινήσει τις διαδικασίες ανακήρυξης σχεδόν ολόκληρης (!) της έκτασης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού σε αρχαιολογικό χώρο, εξέφρασε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Σε δήλωση που έκανε το Σάββατο ο κ. Κωνσταντάτος υποστηρίζει ότι είναι «απορίας άξιο είναι πως έπειτα από 15 χρόνια το υπουργείο Πολιτισμού, λίγο πριν την κύρωση της Συμφωνίας στη Βουλή μεταξύ του Ελληνικού κράτους και του Επενδυτή, ανακαλύπτει πως το μεγαλύτερο μέρος τους πρ. Αεροδρομίου του Ελληνικού αποτελεί αρχαιολογικό χώρο».

Όπως σημειώνει, «πρέπει να υπάρξει επιτέλους σοβαρότητα γιατί η τοπική κοινωνία δεν αντέχει άλλο εμπαιγμό και ούτε ανέχεται αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν τον χώρο μίζερο, εγκαταλελειμμένο και αναξιοποίητο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η επένδυση στο Ελληνικό, η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη, θα προσφέρει στον τόπο μας ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας και θα αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα της Ελληνικής οικονομίας», υπογραμμίζει και την ίδια ώρα εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική κυβέρνηση και στο ΤΑΙΠΕΔ «ότι δεν θα αφήσουν κάποιους παράγοντες να παίξουν παιχνίδια με την επένδυση που θα αλλάξει προς το καλύτερο την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.