ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δήμαρχος Δράμας: «Την αδιαφορία της πολιτείας για την Κορακάκη την καλύπτει η τοπική αυτοδιοίκηση»

Δήμαρχος Δράμας: «Την αδιαφορία της πολιτείας για την Κορακάκη την καλύπτει η τοπική αυτοδιοίκηση»

Εξηγήσεις για την απόφαση να γκρεμιστεί μια μέρα πριν τη διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου το προπονητικό κέντρο-παράγκα της Άννας Κορακάκη στη Δράμα, έδωσε ο δήμαρχος της πόλης Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ.Μαμσάκος έριξε ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης τονίζοντας πως την αδιαφορία της πολιτείας, επιβάλεται να την καλύπτει η τοπική αυτοδιοίκηση και γνωστοποίησε πως η απόφαση είχε ληφθεί μαζί με τον πατέρα της Κορακάκη και προπονητή της Τάσο, ένα μήνα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Αυτό που δεν κάνει πράξη η επίσημη πολιτεία, οφείλει να το κάνει ο δήμος για να στηρίξει τα παιδιά του αθλητισμού. Καθαρίσαμε την ανεπίτρεπτη κατάσταση και το είχαμε δρομολογήσει πριν από ένα μήνα. Είχαμε αποφασίσει μαζί με τον πατέρα της Άννας να τοποθετήσουμε ένα κοντέινερ προπονητικού τύπου ώστε τόσο η Άννα όσο και τα υπόλοιπα παιδιά του σκοπευτικού ομίλου της πόλης μας, να μπορούν να προπονηθούν σε κατάλληλες συνθήκες», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Δράμας, ο οποίος δεν σταματούσε να επαναλαμβάνει πως το επίσημο κράτος και η ομοσπονδία της σκοποβολής, δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για την προετοιμασία της Κορακάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ενδιαφέρθηκαν. Εχουμε κι άλλα ζητήματα με τον αθλητισμό της Δράμας, τα οποία πρέπει να λυθούν. Για παράδειγμα το κολυμβητήριο πρέπει να επιδιορθωθεί. Η σκοπευτική ομοσπονδία δεν ήξερα αν προπονείται η Άννα; Αναλαμβάνουμε εμείς, ως δήμος την ευθύνη», κατέληξε στις δηλώσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.