Η Ρ. Δούρου ανακαλεί την άδεια του 77χρονου που προκάλεσε την ναυτική τραγωδία στην Αίγινα

Η Ρ. Δούρου ανακαλεί την άδεια του 77χρονου που προκάλεσε την ναυτική τραγωδία στην Αίγινα

Μετά από τις αποκαλύψεις σχετικά με την εξ’ αποστάσεως ανανέωση του διπλώματος οδήγησης σκαφών, του 77χρονου Θρασύβουλου Λυκουρέζου, που εμπλέκεται στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, η περιφεριάρχης Ρένα Δούρου, προχώρησε στην αφαίρεση του διπλώματός του, αλλά και στην καταγγελία της σύμβασης του γιατρού που έκανε την εξ’ αποστάσεως ανανέωση.

Αναλυτικά η δήλωση της Ρένας Δούρου:

Η Περιφέρεια Αττικής, ύστερα από τα δημοσιεύματα εντύπου και ηλεκτρονικού Τύπου, καθώς και ρεπορτάζ ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, αναφορικά με διαδικασίες ιατρικής εξέτασης οδηγών «εξ’ αποστάσεως» καθώς και την αμφισβητούμενη ικανότητα να κατέχει άδεια οδήγησης ο Θρασύβουλος-Κωνσταντίνος Λυκουρέζος του Παναγιώτη, ο οποίος ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας, προχώρησε άμεσα στις παρακάτω ενέργειες.

Πρώτον, κατήγγειλε τη σύμβαση με τον ιατρό Μάρκο Αντωνίου, πνευμονολόγο –φυματιολόγο, μετά από τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν απαιτείται η προσέλευσή των ενδιαφερόμενων να ανανεώσουν άδεια οδήγησης στο ιατρείο του, αλλά αρκεί η προσκόμιση δικαιολογητικών από τρίτο πρόσωπο.

Δεύτερον, προχώρησε στην αφαίρεση της άδειας οδήγησης την οποία ο Θ. Λυκουρέζος είχε λάβει το Μάρτιο του 2014, και

Τρίτον, τον παρέπεμψε σε ιατρική επανεξέταση από τη Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.