Φεστιβάλ Τουρισμού για πρώτη φορά στον Δήμο Ιεράπετρας

Φεστιβάλ Τουρισμού για πρώτη φορά στον Δήμο Ιεράπετρας

Η Περιφέρεια Κρήτης ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης ποσού 3.000 ευρώ με ΦΠΑ  για την συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στην εκδήλωση του 1ου Φεστιβάλ Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος Άνδρου προχώρησε σε ανάθεση της υπηρεσίας «Προώθηση του νησιού και δράσεων του Δήμου μέσω social media» στην ενδιαφερόμενη επιχείρηση «SOCIAL MEDIA TEAM P.C».

Συγκεκριμένα θα παρασχεθούν οι ακόλουθες εργασίες:

α) Δημιουργία Tabs στο Facebook για επικοινωνία και για να συνδεθούν τα social Media με το επίσημο site του Δήμου Άνδρου προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα των Social Media αλλά και του site. 

β) Καθημερινές αναρτήσεις και καθημερινή συντήρηση των λογαριασμών 

γ) Κάθε 1 μήνα αλλαγή του Design σε όλα τα Social Media

δ) Δημιουργία Ημερολογίου στο Facebook για όλες τις Εκδηλώσεις 

ε) Διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook με στόχο συγκεκριμένα Target Groups

ζ) Μηνιαίο Report με όλα τα στατιστικά στοιχεία 

η) Spam Protect

θ) Επικοινωνία μέσω email ή τηλεφώνου.

Ο Δήμος Χίου ενέκρινε τη Προμήθεια 2.000 διαφημιστικών έγχρωμων τουριστικών φυλλαδίων δύο  όψεων»  από την εταιρεία ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΧΑΡ. ΒΙΓΚΑΚΗ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.