ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελέγχους για το κάπνισμα στα καταστήματα προανήγγειλε ο Γ.Μπουτάρης

Ελέγχους για το κάπνισμα στα καταστήματα προανήγγειλε ο Γ.Μπουτάρης

Ελέγχους για το κάπνισμα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλονίκης, που θα συνοδεύονται από πρόστιμα για τους παραβάτες, από κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας, προανήγγειλε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Με αφορμή εκστρατεία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας με στόχο τον περιορισμό του καπνίσματος σε ανοιχτούς και δημόσιους χώρους, ο κ. Μπουτάρης μιλώντας σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Κεντρικού Δήμου είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ καπνίζω δύο πακέτα την ημέρα, όμως πρέπει να αυστηροποιήσουμε τους ελέγχους. Υπάρχουν μαγαζιά που οι πελάτες καπνίζουν στο πεζοδρόμιο, υπάρχουν όμως κι άλλα που καπνίζουν μέσα. Θα πρέπει να δοθούν εντολές στη δημοτική αστυνομία να ξεκινήσουν να γράφουν για το κάπνισμα. Εάν τα καταστήματα έχουν έστω και έναν καπνιστή που να καπνίζει σε εσωτερικό χώρο να ‘τρώει’ το πρόστιμο και ο ιδιοκτήτης και ο καπνιστής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος θα δοθεί μία περίοδος χάριτος στους επαγγελματίες της πόλης να απαγορεύσουν το τσιγάρο στους εσωτερικούς χώρους. «Να κάνουμε έγγραφο σε όλους τους επαγγελματίες, να δοθεί περίοδος χάριτος μια εβδομάδα και να τους ενημερώσουμε πως το κάπνισμα απαγορεύεται» είπε ο κ. Μπουτάρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.