ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση Π.Κουρουμπλή-ΚΕΔΕ για το ζήτημα των νηπίων που έμειναν εκτός των σταθμών

Συνάντηση Π.Κουρουμπλή-ΚΕΔΕ για το ζήτημα των νηπίων που έμειναν εκτός των σταθμών

Λύσεις για τα παιδιά που έμειναν, τελικά, εκτός των δημοτικών και βρεφονηπιακών σταθμών για τη σχολική χρονιά 2016 – 2017 θα αναζητηθούν στη σημερινή συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώς Φωτίου με την ΚΕΔΕ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από επιστολές που απέστειλε προς τις ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ με το αίτημα να εξεταστούν λύσεις για τα 36.769 παιδιά, που έμειναν εκτός των κοινωνικών δομών, αλλά και να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του προγράμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ, τονίζει, ότι «παραμένει αυστηρά προσηλωμένη στην πάγια θέση της πως δεν πρέπει κανένα παιδί να μείνει εκτός των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.