Πανελλήνιες 2016: Επιτυχίες για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων

Πανελλήνιες 2016: Επιτυχίες για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων

Σημαντική επιτυχία είχε το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αθήνας στις εισαγωγικές για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Είκοσι από τους τριάντα σπουδαστές του, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τους επιτυχόντες συνεχάρη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ενώ παρότρυνε και εκείνους που δεν τα κατάφεραν να συνεχίσουν την προσπάθεια. Επίσης ευχαρίστησε θερμά τους εκατοντάδες εθελοντές καθηγητές, που αγκάλιασαν τον καινοτόμο αυτό θεσμό του Δήμου Αθηναίων.

Ήδη, από πλευράς Δήμου, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και φέτος. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων φιλοξενείται στο 8ο Γυμνάσιο -Λύκειο Αθηνών, Νικοπόλεως 33, στην πλατεία Κολιάτσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμος απευθύνει έκκληση σε εκπαιδευτικούς, εν ενεργεία ή ανέργους ή συνταξιούχους, να στηρίξουν το θεσμό και «τους μαθητές οι οποίοι -παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν- κυνηγούν το όνειρο για την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση», τόνισε η αρμόδια αντιδήμαρχος, Μαρία Ηλιοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.