ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αίτημα ΚΕΔΕ: «Να επιστρέψουν οι αστυνομικοί από τις φυλακές στους δήμους»

Αίτημα ΚΕΔΕ: «Να επιστρέψουν οι αστυνομικοί από τις φυλακές στους δήμους»

Το αίτημα της ΚΕΔΕ να επιστρέψουν στους δήμους οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα καταστήματα κράτησης θέτει με επιστολή του ο πρόεδρος της Ένωσης Γ. Πατούλης, προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Π. Κουρουμπλή, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χ. Βερναρδάκη.

Στην επιστολή του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισημαίνει πως αδιαπραγμάτευτη θέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ότι «η δημοτική αστυνομία πρέπει να είναι ενισχυμένη και να λειτουργεί με όρους που ισχύουν σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, προκειμένου να διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης ζητά να πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ αλλά και των εκπροσώπων των εργαζομένων στη Δημοτική Αστυνομία με τους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες και να οριστούν ο τρόπος και τα χρονοδιαγράμματα για τη συντομότερη επαναφορά, όσων το επιθυμούν από το προσωπικό, στη Δημοτική Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.