ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τύφλα να έχει η Βουλή – Που να δείτε τι γίνεται στην ΚΕΔΕ μεταξύ του «γαλάζιου» Πατούλη και του «πράσινου» Βαλασσόπουλου

Τύφλα να έχει η Βουλή – Που να δείτε τι γίνεται στην ΚΕΔΕ μεταξύ του «γαλάζιου» Πατούλη και του «πράσινου» Βαλασσόπουλου

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στην ΚΕΔΕ. Φωτιά έχει πάρει η κόντρα ανάμεσα στον γαλάζιο πρόεδρο και δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη και του πράσινου δημάρχου Ηλιουπόλεως Βασίλη Βαλασσόπουλου. Ανταλλάσουν επιστολές και δηλώσεις με φόντο τη Ν.Δ και τον Γιώργο Παπανδρέου. 

Ο πράσινος δήμαρχος κατηγορεί τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για τη Ν.Δ και ο γαλάζιος δήμαρχος τον Βασίλη Βαλασσόπουλο που υπήρξε στο παρελθόν διευθυντής του Γιώργου Παπανδρέου. Ο πράσινος δήμαρχος με νέα ανακοίνωση κατηγορεί τον κ. Πατούλη ότι«όταν δέχεται κριτική δεν απαντά δημόσια αλλά κρύβεται πίσω από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ η οποία δεν επιδέχεται σχολιασμού».Ακόμη, ο δήμαρχος Ηλιούπολης κατηγορεί τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ότι εξαπολύει προσωπική επίθεση στον ίδιο και τον πολιτικό του χώρο«να καλύψει την αδυναμία των επιχειρημάτων του», συνεχίζοντας τη «λασπολογία, την προσωπική επίθεση και τον προβοκατόρικο λόγο που χαρακτηρίζει αυτόν και τους συνεργάτες του» καταλήγει μάλιστα με την εξής σημείωση:

Επιστρέφω τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς στον κ. Πατούλη και τους συνεργάτες του και για μια ακόμα φορά του τονίζω ότι ο όρος παλαιό πολιτικό σύστημα χρησιμοποιήθηκε και από τον κ. Καραμανλή και από τον κ. Τσίπρα. Και στη μία και στην άλλη περίπτωση ξεφούσκωσε ή ξεφουσκώνει.

Γι’ αυτό να μην βιάζεται.

Αν πράγματι έχει δημοκρατική ευαισθησία, ας δημοσιεύσει τις απαντήσεις μου στις αναρτήσεις του, στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ.

Η απάντηση Πατούλη με το ίδιο νόμισμα

Σε σαφώς χαμηλότερους τόνους, υπό τον τίτλο «θα διαφυλάξω την ενότητα της Αυτοδιοίκησης», κινήθηκε στην απάντησή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ που δηλώνει οτι δεν θα συνεχίσει να απαντά καθώς «οποιαδήποτε συνέχεια της αντιπαράθεσης μου με το δήμαρχο Ηλιούπολης βλάπτει την ενότητα του θεσμού και προσφέρει ανέξοδη δημοσιότητα σε έναν αιρετό που ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης. Γι’ αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί, για να διαφυλάξω την ενότητα μας», προσθέτει ο κ. Πατούλης. Παράλληλα, αφού τονίζει ότι ουδέποτε έβαλε το κόμμα, πάνω από το θεσμό τη Αυτοδιοίκησης, εύχεται «καλή τύχη στο εγχείρημα της Κεντροαριστεράς», και υποστηρίζει ότι η ΝΔ «βρίσκει το δρόμο της κι αποτελεί τη μόνη εναλλακτική επιλογή των πολιτών για την επόμενη μέρα της Πατρίδας μας». Στη δήλωσή του καταλήγει ανάμεσα στα άλλα:

Δεν έβαλα ποτέ το κόμμα, πάνω από το θεσμό, όπως ο κ. Βαλασόπουλος.

Δεν υπηρέτησα κανέναν πρωθυπουργό, αλλά συνεργάστηκα ως δήμαρχος με πέντε διαφορετικούς, με μοναδικό κριτήριο, την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμπολιτών μου και την προάσπιση του κύρους της αυτοδιοίκησης.

Τέλος, εύχομαι καλή τύχη στο εγχείρημα της Κεντροαριστεράς, γιατί ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή φωνή από την πλευρά αυτή.

Όμως αυτό δεν θα γίνει όσο στο εγχείρημα διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο πρόσωπα που έχουν συνδέσει την πολιτική τους διαδρομή με το φθαρμένο πολιτικό προϊόν, όπως ο κ. Βαλασόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τη Νέα Δημοκρατία, ας μην ανησυχεί, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι βρίσκει το δρόμο της κι αποτελεί τη μόνη εναλλακτική επιλογή των πολιτών για την επόμενη μέρα της Πατρίδας μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.