ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εύβοια: Ο καυγάς στο επιμελητήριο που οδήγησε σε δύο συλλήψεις (βίντεο)

Εύβοια: Ο καυγάς στο επιμελητήριο που οδήγησε σε δύο συλλήψεις (βίντεο)

Αφορμή για τιναχτεί στον αέρα η συνεδρίαση στάθηκε ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στο πρόεδρο Γιάννη Λιονάκη  και τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γιάννης Λαλανίτη, όταν ο τελευταίος ζήτησε με έντονο ύφος να συζητηθεί ένα θέμα προ ημερησίας διάταξης και ο πρόεδρος αρνήθηκε. Κουβεντα στη κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο Γιάννης Λιονάκης κάλεσε την αστυνομία για να απομακρύνει τον Γ.Λαλανίτη από την αίθουσα. Ωστόσο μόλις κατέφθασαν οι αστυνομικοί ο Γιάννης Λαλανίτης τους δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του προέδρου, με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν και να οδηγηθούν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Γιάννης Μαραγκός, μέλος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου τονίζει: “Χθες στο Επιμελητήριο ήταν μια άτυχη στιγμή πιστεύω για τον κ. Λαλανίτη. Μπορεί να είχε δίκιο μέχρι κάποια στιγμή αλλά μετά από ένα σημείο και μετά το δίκιο του το έχασε. Ο κ.Λαλανίτης είχε ζητήσει μια προημερησίας διάταξη συζήτηση, ο πρόεδρος του ζήτησε να έρθει γραπτώς το αίτημα όπως ορίζει ο κανονισμός και από κει και πέρα ο κ.Λαλανίτης δεν άφησε να γίνει η συνεδρίαση, έγινε παρακώλυση της συνεδρίασης…

Ο πρόεδρος του έκανε την σύσταση ως όφειλε βάση του κανονισμού και του ζήτησε να βγει εκτός της αίθουσας. Ο κ.Λαλανίτης δεν δέχτηκε να βγει εκτός της αίθουσας και λόγω ότι δεν άφηνε να γίνει η συνεδρίαση ο πρόεδρος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία. Στη συνέχεια αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν και οι δυο. Απ΄ότι γνωρίζω θα πάνε σήμερα στο αυτόφωρο. Αργά το βράδυ που μίλησα με τον πρόεδρο ήταν ακόμη στο τμήμα.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: eviazoom.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.