ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνάντηση του περιφερειάρχη Κρήτης με τον Κινέζο πρέσβη

Συνάντηση του περιφερειάρχη Κρήτης με τον Κινέζο πρέσβη

Με τον πρέσβη της Κίνας στην Αθήνα Ζου Ξιαολί συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο ξενοδοχείο Creta Maris της Χερσονήσου.

Η συνάντηση έγινε εν όψει της επίσκεψης πολυμελούς κινεζικής κυβερνητικής αντιπροσωπείας υπό τον Λιου Γιουνσάν , μέλος της μόνιμης επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου και Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας στην οποία συμμετέχουν μέλη της κυβέρνησης, στελέχη υπουργείων, εμπειρογνώμονες-επιστήμονες και εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η προετοιμασία της επίσκεψης και τα θέματα των συνεργασιών όπου ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης και ζήτησε την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας στον τουρισμό αλλά και στον αγροτικό τομέα με την προώθηση των εκλεκτών Κρητικών προϊόντων στην Κινεζική αγορά.

Ο πρέσβης της Κίνας μίλησε με θερμά λόγια για την Κρήτη και γενικότερα την Ελλάδα, λέγοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον στον τουρισμό, για το ελαιόλαδο, την έρευνα, ενώ έκανε αναφορά και στο ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει δυο Κινέζικες εταιρείες για το αεροδρόμιο του Καστελίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Κινεζική αντιπροσωπεία, που είναι προσκεκλημένη της ελληνικής κυβέρνησης, θα υποδεχθεί ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» την Κυριακή ενώ τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο περιφερειάρχης θα έχει συνάντηση με την κινεζική αντιπροσωπεία στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.