Ο Mπουτάρης ξενάγησε στους αμπελώνες του τα μέλη της δημοτικής αρχής

Ο Mπουτάρης ξενάγησε στους αμπελώνες του τα μέλη της δημοτικής αρχής

Στον αμπελώνα του κτήματος “Κυρ – Γιάννη”, που βρίσκεται στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας, ξενάγησε σήμερα αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, της “Πρωτοβουλίας”, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

“Γράφτηκε ότι η πρόσκληση έγινε για να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, που δεν ισχύει. ‘Ηρθαμε για την τελευταία μέρα του τρύγου και ευχαριστιέμαι πολύ που είστε εδώ”, είπε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, στους καλεσμένους του.

Τα μέλη της “Πρωτοβουλίας”, που αποδέχτηκαν τη σημερινή πρόσκληση του δημάρχου, επισκέφτηκαν τους αμπελώνες που βρίσκονται στις δύο πλευρές του όρους Βερμίου, σε έκταση 560 στρεμμάτων και υψόμετρο 250 – 350 μέτρων και δοκίμασαν κρασιά από τις ποικιλίες που βγάζει το κτήμα.

Το “παρών” στη συνάντηση στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Εργων, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα, Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, Οικονομικών Γιούλη Ρανέλλα, Ανάπτυξης Πέτρος Λεκάκης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Ελλη Χρυσίδου, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου, καθώς επίσης εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων.

Απουσίαζαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, λόγω ασθένειας, όπως επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν εκφράσει στο παρελθόν αντιρρήσεις για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης, μεταξύ των οποίων οι Ανδρέας Κουράκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Λάζαρος Ζαχαριάδης, Στέλιος Λιακόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, έχει ξεκινήσει να μαζεύει τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων προκειμένου να προχωρήσει σε ανασχηματισμό της διοίκησης του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.