ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στρατηγικός σχεδιασμός ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής 2015-2019

Στρατηγικός σχεδιασμός ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής 2015-2019

Το αναπτυξιακό σχέδιο της Περιφέρειας Αττικής για την περίοδο 2014-2019, παρουσίασε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ενημερώνοντας την ειδική επιτροπή Περιφερειών. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κ. Δούρου, το Στρατηγικό Σχέδιο της Περιφέρειας εξειδικεύεται σε τέσσερις Θεματικούς ‘Αξονες Προτεραιότητας:

      – Την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής.

      – Την Κοινωνική Μέριμνα, την Υγεία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

      – Την Οικονομία και την Απασχόληση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

      – Τη βελτίωση της διοικητικής ικανότητας και της οικονομικής κατάστασης της Περιφέρειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.