ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αναγκαία η στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αναγκαία η στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Να δοθούν άμεσα λύσεις στην στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ζητά με σημερινή απόφασή του το περιφερειακό συμβούλιο, που αποφάσισε ομόφωνα εάν αυτό δεν γίνει, να κλείσει στις 15 Νοεμβρίου τις υπηρεσίες σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Ομόφωνα όλες οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε συνεδρίασή τους στη Σύρο, ενέκριναν την πρόταση του περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα ομοψυχίας και ενότητας για την δραστική αντιμετώπιση του προβλήματος της δραματικής υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας, αλλά και των Δήμων του Νοτίου Αιγαίου.

Με την σημερινή του απόφαση, το Περιφερειακό Συμβούλιο, αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Χατζημάρκος, «στέλνει τελεσίγραφο στην κυβέρνηση, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου να προχωρήσει στην υλοποίηση της δέσμευσης που επανειλημμένως έχουν αναλάβει οι αρμόδιοι υπουργοί, για την κατά προτεραιότητα στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Δήμων στο Νότιο Αιγαίο. Αν μέχρι την ημερομηνία αυτή δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε η Περιφέρεια, στις 15 Νοεμβρίου θα προχωρήσει σε κλείσιμο των υπηρεσιών της».

Αμέσως μετά την ψηφοφορία, ο κ. Χατζημάρκος ευχαρίστησε όλες τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς και τα σωματεία εργαζομένων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, για την ομόθυμη στάση τους, λέγοντας πως ο υπουργός Εσωτερικών την ερχόμενη Δευτέρα θα πρέπει να βρει στο γραφείο του αποτυπωμένο το μήνυμα, ότι η νησιωτική Ελλάδα κλείνει, αφού δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να υφίσταται η σημερινή, αδιανόητη κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.